Hoppa till innehållet
Hotellpaket Vinterfrid - En exklusiv upplevelse för själen

Hotellpaket Vinterfrid - En exklusiv upplevelse för själen

Hotellpaket Vinterfrid

Endast 1395 kr. per person

Vid er incheckning väntar en välkomstdrink vid brasan, skapad för att sätta tonen för er avkopplande vistelse. För de äventyrliga finns möjlighet till bastubad vid sjöns strand, och vinterbad för de modiga som vågar ta sig ett uppfriskande dopp.

Låt oss ta dig med på en gastronomisk resa. Vår köksmästare skapar en 3-rätters meny som förenar det bästa av Norrbotten. Dryckesmenyn anpassas självklart efter era smaker och preferenser.

Avsluta kvällen vid brasan med en god dryck i handen och en känsla av fullständig ro i sinnet. Innan sängdags rekommenderar vi en kort promenad under stjärnklar himmel, där förhoppningsvis norrskenet lyser upp er kväll.

Vakna upp i lugn och stilla miljö och avsluta er vistelse med en generös frukost som serveras mellan kl. 08.00-10.00. Vi är övertygade om att ni kommer lämna oss med leenden på era läppar och ser fram emot att få välkomna er åter snart!

Boka nu

Fyll i formuläret så tar vi fram ett förslag till dig. Vi kontaktar dig om vi saknar något. Håll utkik, ibland kan förslagen hamna i skräpposten.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

Tillägg | Förstärk dagen med lite extra teambyggande!

För att göra er vinterkonferens ännu mer minnesvärd och stärka teamandan, erbjuder vi möjligheten att inkludera spännande teambyggnadsaktiviteter till

Vinterkonferens - övernattning

Slå er ner vid brasan och njut av stillheten på Sörbyn Lodge. Endast 3.5mil utanför Boden...

Hotellpaket - Midnattssol

Möt sommaren på Sörbyn Lodge!
KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago