Hoppa till innehållet
Kontakta oss!

Upptäck Sörbyn & vår anläggning

Långt upp i Sverige, vid en sjö och mellan skog, ligger en idyllisk plats. På sommaren vakar solen dygnet runt och på vintern skimrar norrskenet ikapp med den glittrande snön. På våren när allt väcks till liv kvittrar fåglarna harmoniskt och höstens vackra färgspel lämnar en stum av beundran.

Här känns vardagsstressen som bortblåst. Här blir man ett med naturen.

Oavsett om du söker lugnet eller livet kommer Sörbyn Turism ta dig med storm.

Låt adrenalinet pumpa nerför forsar och snötäcken. Varva ner med fiskespöet i handen eller i den vedeldade bastun med sjöutsikt. Eller färdas på en smakresa genom Swedish Lapland på restaurang Kallkällan.

Hit kan du komma för en mysig vistelse med din käresta, en rolig tid med polarna, en lärorik dag med kollegorna, en värdefull stund med familjen eller varför inte för att koppla bort och koppla av för dig själv.

Ni kan välja mellan att bo i hotellrum eller stuga. Huvudbyggnaden inrymmer Restaurang Kallkällan och reception. Här finns möjlighet att välja mellan 3 olika konferensrum i varierande storlek. Är det festlokal du söker finns restaurangen och stora logen att tillgå. Vi har ett rikt utbud av aktiviteter för både sommar och vinter.

Vårt mål är att alltid vara en attraktiv mötesplats för både privatpersoner och organisationer. Vi strävar mot att erbjuda en bekväm, aktiv och avstressande miljö året runt.

Varmt välkommen till Sörbyn - den naturliga mötesplatsen!


By Formsmedjan. Powered by Yago