Hoppa till innehållet

Bröllop 

Vi ger en härlig miljö, ni sätter stämningen och tillsammans förvandlar vi er bröllopsdröm till verklighet. 

Har ni drömt om att gifta er i en idyllisk och vacker landsbygdsmiljö? 

Borta från stadens brus, omgiven av släkt, vänner och storslagen natur säger ni ja till varandra på bryggan med vy över Vitträsket eller i kyrkan. Det här är er dag och vi formar den helt efter era egna önskemål. Efter vigseln fortsätter kärleksfirandet på restaurang Kallkällan eller stora danslogen med mat, dryck och den underhållning ni själva planerar in.  

Vigseln 

Vi arrangerar vanligtvis vigsel på bryggan i Vitträsket, precis utanför Logen. Vill man hellre gifta sig i kyrkan finns Gunnarsbyns vackra kyrka, endast fyra kilometer från Sörbyn - som vi varmt rekommenderar. 

Övernattning 

Hos oss kan både ni och era gäster spendera bröllopsnatten. Efter en lång och känslosam dag blir det energigivande att vila upp sig i vår naturnära och rofyllda miljö. Vi erbjuder flera olika boendealternativ - hotell, stugor och plats för att ställa upp sin husbil eller husvagn.  

Restaurang Kallkällan 

Restaurang Kallkällan ligger i huvudbyggnaden. Här ryms 60 gäster bekvämt sittande vid honnörsbord och tre ben. Personalen, som ingår i kuvertavgiften, sköter dukning med linnedukar och servetter samt serverar mat, dryck, bröllopstårta, kaffe och eventuell avec. Vår helhetslösning innebär att ni inte ens behöver tänka på något annat än att ha en riktigt härlig bröllopsfest. 

Logen 

Gamla danslogen i Sörby parken är ett mycket attraktivt alternativ för de som vill ha den naturnära känslan. Logen är magisk en fin sommarkväll då skenet från midnattsolen speglar sig i sjön alldeles intill. I logen rymmer man över 100 personer och här kan man möblera borden lite som man själv vill, antingen honnörsbord med tre ben eller möblera i små grupper, det väljer ni så klart själva.  Här inne sköter personalen dukning med linnedukar, linneservetter och porslin. Samt servering av mat, dryck och servering av bröllopstårta och avec till kaffet.  

Efter-vigsel-mingel & vigselskål 

Väljer ni att fotograferas efter vigseln tar vi hand om era gäster och roar dem med ett välkomstbubbel och mingel. Vi serverar även tilltugg om önskemål finns. När ni sedan anländer har gästerna fått påfyllning i glasen och har nu full fokus på er. Ni höjer glasen i en skål tillsammans med era gäster.  

Bröllopsmiddag 

Efter mingel nalkas middag. Med lokalproducerade råvaror erbjuder vi en smakupplevelse som representerar vår bygd och vår rika region. Våra lokala specialiteter kompletteras av kontinentala klassiker för att fullborda vår kärleksfullt komponerade meny. Personalen håller löpande kontakt med toastmaster/madame så att serveringen inte stör inplanerade tal och lekar.  

Efter middagen dukar vi undan för att göra plats för dans. Här festar ni bröllopsdagen ut och bröllopsnatten in. När det roliga är över städar vi undan. Era dekorationer blir kvar till nästa dag. Vi har, självklart, fullständiga rättigheter.  

Frukost 

Morgonen efter dukar vi upp en gemensam brunch i restaurangen och för alla som stannat över natten.  

KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago