Hoppa till innehållet
31 oktober - 6 november 2022

Höstlov hos oss!

Sätt kurs mot Råneälvdal och ta med familjen för tre härliga dagar hos Sörbyn Lodge, med mycket att erbjuda för dig som söker naturnära upplevelser, eller bara vill komma ifrån en stund. Boende, god matkultur och ett rikt utbud av aktiviteter. Testa fiskelyckan i vackra Råneälven eller Vitträsket som ligger alldeles intill anläggningen. Hyr roddbåt, vandra eller ta med cykel och upplev fina leder, spana efter spår från björn, älg och andra djur som lever i skogen. Nära anläggningen finns även en lekpark och stigar med skogsbingo med frågor för hela familjen. Grilla över öppen eld och avsluta kvällen med att värma er i vår vedeldade bastu innan ni sover gott i våra stugor eller på hotellet. Om vädret inte tillåter finns sällskapsspel att låna.

Anmäl dig

Genom att fylla i formuläret nedan anmäler du dig och ditt sällskap. När du anmält dig få du ett bekräftelsemejl för din bokning av oss. Håll utkik, ibland kan det hamna i skräpposten.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

Vid avbokning 4 v före ankomst – ingen avgift.

Bastuflotten

I en gömd vik i den stora sjön Degerselet i total avskildhet kan ni helt privat bada, basta paddla, fiska och njuta. Allt detta i arktiskt ljus!

Sommarpaket

Upplev sommaren i Sörbyn med magisk natur och mängder av aktiviteter.

Träningshelg med Coach H

Höstens häftigaste utmaning i vackra Norrbotten på Sörbyn Lodge i Råneälvdal!
KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago