Hoppa till innehållet

Våra öl

 

Öppna meny (PDF)

 
Norrbottens kanske klaraste lysande craft beer stjärna är unga This is How Brewery. Belägget i ett bussgarage har bryggmästaren Gustaf Ahlin och vänner på kort tid lyckats skapa ett urval av heta sorter för 2020-talet med rena och distinkta smaker. Bryggeriet har stark lokal förankring men budskapet handlar inte om hjortron och norrsken. Klassiker som en Norrlands ”om du vill vara dig själv för en stund” är väl ett måste i Sörbyn!

 

JÄSTLISTA

 

How to be a bullshiter - Piteå, Sweden 68 kr.

American pale ale, humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av passionsfrukt, tallbarr, ljust bröd och grapefrukt. 5% vol. 33 cl

How to highlight - Piteå, Sweden 68 kr.
IPA, ljus och lätt maltbas. Ett torrt och lättdrucket öl men med en tydlig markerad beska. Humlesorterna Citra, Simcoe, Centennial ger dig doft och smak av grapefrukt, ananas, tall och färska örter. Starköl Alk. 6% vol. 33 cl. Burk 

How to just pick one pils - Piteå, Sweden 68 kr. 
Pils, maltig doft men inslag av ljust bröd, honung och apelsinblommor. Humlesorterna är Perle och Saaz som ger en frisk citruston och lite härlig örtighet. Starköl ALK. 4,9% 33 cl.

Norrlands guld export - Ludvika, Sweden 79 kr.
Ljus lager av internationell stil. Maltig smak med inslag av citrus, örter och knäckebröd.
Starköl Alk. 5,3% vol. 50 cl.

Norrlands ljus ekologisk - Ludvika, Sweden 55 kr.
Ljus lager av internationell stil. Maltig även den med inslag av ljust bröd denna gång och givetvis örter och citrusskal.
Starköl Alk. 4,7% vol. 33 cl.

En Låda gästöl

En låda alltid på besök hos oss. Har du en egen favorit som du skulle vilja se på menyn så säg till!

Nils Oscars ekologisk god lager -Nyköping, Sweden 55 kr.
Non-alcoholic, God lager är ett ekologiskt och fräscht lageröl som passar alla dagar i veckan. Maltig smak med inslag av knäckebröd, aprikos, örter och apelsinskal.
Alkoholfri. 0,4% vol. 33 cl.

 

 

 Eat like the locals - Sörbyn Lodge

 

KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago