
Från jord till bord
Njut en avsmakningsmeny som är skapad av vår egen Pavlos Merkouris och hemmagastronomis Filip Milosavljevic. Allt för att hylla våra lokala matproducenter i norr. Med fantastiska råvaror skapas magi under kvällen. Välj ett väl avvägt vinpaket skapat av sommelier Therese Antonsson för att lyfta upplevelsen ytterligare.
SNACKS
Dashi shot
En elegant öppning – klar umamibuljong för att väcka sinnena.
Guldhavens regnbåge
Mild regnbåge med sötma från päron, syra från hjortron och umamisälta från miso, toppad med krispig savoykål.
Råbiff på oxfilé
Finstämd tartar av oxfilé på spröda potatischips, krämig gräslöksemulsion och syrlig picklad kålrabbi.
FÖRRÄTTER
Kalix Löjrom
Eldad potatiskräm och ett krispigt potatisnät bär den exklusiva löjrommen, ackompanjerad av syrad grädde, picklad rödlök och dillolja.
Gravat reninnanlår
Elegant gravad ren med palsternackscrisp, fyllig ostcrème, friska äpplen, granskott och lingon, balanserad med picklade senapsfrön.
VARMRÄTTER
Rökt rödingfilé
Rökig röding i samklang med Sandefjordsås, syrlig havtornglaze, forellrom och stomp på färskpotatis.
Gårdens sallad
En frisk tomatgazpacho möter solmogna tomater, svensk mozzarella och en lätt rybsoljedressing med sherryvinäger.
Kycklingballotine
Kyckling fylld med Vuollerimost och rostad mandel, serverad med dragonemulsion, morotsterrine och en demi-glace smaksatt med timjan och citron.
PLATE CLEANSER
Variation på rabarber
En lekfull mellanakt; granité, sorbet, kanderad rabarber och spröda crisps för en klar smakreset.
EFTERRÄTT
Hallonpaj
Krämig hallonfyllning, riven lakrits, vit choklad- och vaniljglass, färska bär och torkade hallonblad för en perfekt avslutning.
Sittning 18:00
Pris 1475 kr/p
Vinpaket 475 kr/p
Boka nu
Genom att fylla i formuläret nedan anmäler du dig och ditt sällskap. När du anmält dig få du ett bekräftelsemejl för din bokning av oss. Håll utkik, ibland kan det hamna i skräpposten.
Fält markerade med * är obligatoriska fält.