Hoppa till innehållet

Servicepersonal till Sörbyn Lodge

Om jobbet

Är du på jakt efter nya utmaningar? Kanske på en plats där möten, mat och möjligheter är en del av huvudingrediensen? Och på ett företag där du kan vara med och utveckla och inspirera? Vi på Sörbyn Lodge söker nu servicepersonal som vill vara en del av vårt team.

Vi är Sörbyn Lodge

Sörbyn Lodge är stället där mat, människor och möjligheter möts. Vi bedriver restaurangverksamhet i Sörbyn, där miljön andas idéer, innovation och utveckling – något som även speglas i vår matfilosofi. Med fokus på hög kvalitét och service, och en stolthet i att laga mat från grunden med svenska och fräscha råvaror. Vi är en del av Sörby Turism och Konferens som även driver verksamheterna Torget och Golfrestaurangen. 

Om tjänsten

Vi söker nu serveringspersonal - gärna med stor erfarenhet av turismbranschen. Utbildningen Ansvarsfull Alkoholservering är ett krav. Kunderna är företrädesvis konferensgrupper och utländska gäster men även bröllop, fester och närboende.

Vi samarbetar med vår systeranläggning Torget på Boden Business Park i Sävast som även driver Golfrestaurangen på Bodens golfklubb.

Arbetstid:

Lön och tillträdesdatum enligt överenskommelse. Varierande arbetstider beroende på säsong och beläggning. Viss tid mycket arbete, viss tid möjlighet till ledighet. 

Vem är du?

Vi söker dig som har stor erfarenhet av turismbranschen samt lämplig utbildning. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. På en arbetsplats vill du gärna vara med och utveckla och ser det som en möjlighet att få jobba i en internationell miljö med en bred variation av gäster. Stor vikt läggs på din personlighet!

Tillträde: Enligt överenskommelse – intervjuer sker löpande
Lediga befattningar: 1
Ort: Sörbyn, Bodens kommun 

 

Frågor och ansökan:

Palle Andersson, VD

palle@sorbyn.se | 070-317 92 29

KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago