Hoppa till innehållet
Gästspel med Mästerkocksvinnaren Nazuk!
10 november 2023

Gästspel med Mästerkocksvinnaren Nazuk!

525 kr.

Fredag den 10 november samt lördag den 11 november

FREDAG FULLBOKAD!
Du hittar platser till lördagens middag här.


Kvällens meny

Nazuk Turdieva är en gladskit på 29 år när hon beskriver sig själv. Född i Kazakstan, uppvuxen i Boden. 2021 vann Nazuk SVTs matlagningstävling ’’Bäst i köket’’ med sin mamma och bror. 2023 var det dags att söka till Sveriges mästerkock och resten är en historia som nog de allra flesta känner till. Nazuk vann och kan nu stoltsera med titeln, Vinnare av Mästerkocken 2023!

Hennes koppling till Sörbyn är väl egentligen relativt enkel, i somras gifte sig Nazuk med sin Tobias i Sörby Parken och kalasade i Logen.

Hennes livscocktail med rötter i såväl Asien, Mellanöstern och Norrbotten skapar massor av gastronomiska äventyr. Dessa två kvällar kommer hon tillsammans med oss servera smaker från hennes Asien-inspirerande sida och serveras på de sätt som Nazuk själv skulle välja en kväll hemma med familj och vänner – sharing.

David och Bob från vinleverantören Pompette som även gästar oss i oktober har gjort sitt allra bästa för att matcha Nazuks meny med ett spännande dryckeserbjudande. Luke från Folkparken i Stockholm har komponerat en välkomstdrink med eller utan alkohol. 

Vi tar emot bokningar från kl. 18.00 bägge dagar men Ni väljer därefter egen ankomsttid.

Kvällen kommer säkerligen bjuda på en och annan överraskning. Ni får alla möjlighet att mingla med Nazuk och kanske får Ni höra om hennes gastronomiska resa!Varmt välkomna önskar Nazuk & personalen på Lodgen!

Boka boendepaket i samband med middagen - Boendepaket Gästspel Nazuk!

 

Skärtorsdag - Hem till byn

28 mars 2024, 17:00-22:00
After Work-buffé

Långfredag - 3-rätters middag

29 mars 2024, 17:00-22:00
Njut av vad Pavlos, vår nye köksmästare serverar denna långa fredag. Välj mellan 2 eller 3 rätter.

Fisketävling på Vitträsket

30 mars 2024, 10:00-15:30
Årets fisketävling på Vitträsket!
KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago