Hoppa till innehållet

KÖP BILJETTER

 

 

Välkommen till Sörbyfestivalen – den naturliga mötesplatsen för sommarens stora familjefest, med mello-finalisten Nordman på scenen!

Den 1 juli är det nypremiär för anrika festplatsen Sörbyparken. Under dagen är det familjevänligt med byakamp, hoppborg, musikunderhållning och andra aktiviteter för stora och små.

Men det är på kvällen som Sörbyfestivalen verkligen lever upp! Med heldagspasset får du tillgång till hela festivalens utbud med massor av livemusik, inklusive Nordman som äntrar scenen i midnattssol. Vår Retro DJ håller sedan dansgolvet stekhett fram till 02.00.

Njut av läcker mat och kalla drycker från vår BBQ och restaurang. Och missa inte när Boden Motor Meet visar upp sina veteranbilspärlor efter att ha genomfört 4-kanten runt, Sveriges längsta cruising.

Ta chansen att fira sommaren ordentligt. Köp dina biljetter nu, så ses vi den 1 juli på Sörbyfestivalen!

 


 

11:00-17:30   Festivalen är öppen för personer i alla åldrar

17:30-02:00  Festivalen är öppen för personer 18 år+

OBS! Utgång = hemgång, det vill säga ny entré måste lösas ifall man lämnar festivalområdet efter 17:30!

 

KÖP BILJETTER

 

 

Vid eventuella frågor, kontakta event@sorbyn.se 

Festivalen arrangeras av Sörbyn Lodge tillsammans med Boden Event. 

        

Vilka artister spelar?

Nordman intar scenen i Sörbyn och får sällskap av banden Ready 2 Rock, Remember, Rocket 88 & The Rockettes samt Magnus Nordlund med Tuxedo. Under kvällen spelar även vår Retro DJ.

Finns det någon åldersgräns för festivalen?

Ja och nej!
Mellan 11:00 - 17:30 är personer i alla åldrar välkomna. Från 17:30 fram till 02:00 är dock festivalområdet endast öppet för personer 18år+.

Finns det parkeringar på området?

Ja, det finns!
Parkeringsmöjligheterna är dock begränsade.

Kan jag använda biljetten trots att det inte står mitt namn på den?

Ja! Biljetterna är inte personliga och det spelar ingen roll vems namn som står på biljetten.

Boende

Vi har för närvarande inget ledigt boende på Sörbyn Lodge.

Kika in våra andra boendealternativ här.

Tillgänglighet

Det går bra att besöka festivalen med rullstol. Meddela gärna medverkan i förväg på event@sorbyn.se för möjlighet till att skapa bästa upplevelsen.

Varför får inte mina barn under 18 år följa med till festivalen efter kl. 17:30?

Åldersgränsen och utgång = hemgång beror på att alkohollagstiftningen är betydligt hårdare idag än tidigare. Vi är ansvariga för samtlig personer inom området från det att vi tillåter alkohol inom hela området. Om en 17 åring kommer åt alkohol eller om någon blir för full , genom att gå ut och dricka sin egen alkohol, äventyrar vi bolagets alkoholtillstånd, vilket inte är aktuellt. De flesta som tar med sig minderåriga sköter naturligtvis detta men lagen och tillsynen säger att om det är en som faller igenom äventyras tillståndet. Det kan vi inte riskera. Hoppas ni har förståelse för detta.
KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago