Hoppa till innehållet
Kontakta oss!

Sörbyn Turism & Konferens

Sörbyn Turism & Konferens är en turistanläggning belägen i Sörbyn, Råne älvdal. Med anpassat boende, god matkultur och ett rikt utbud av aktiviteter skall vi vara en attraktiv mötesplats för både privatpersoner och organisationer.

Med vidgad marknad, nya erbjudanden och upplevelser, skall anläggningen utvecklas för att erbjuda en bekväm, aktiv och avstressande miljö året runt.

Varumärket ska stärkas genom de naturliga värden som finns i området, och som redan skapat en positiv bild av området. Genom att addera kvalitativa värden till de befintliga skall Sörbyn Turism & Konferens vara ett självklart val när mindre och mellanstora grupper vill mötas under naturliga förutsättningar.

Vår anläggning ligger på stranden av kallkällsjön Vitträskets strand, och bara ett ordentligt stenkast från Råneälvens fria vatten. Vi erbjuder våra gäster bekvämt boende, kulinariska matupplevelser, min­nesvärda möten och spännande aktiviteter i hjärtat av det norrbottniska skogslandet.

I vår restaurang, KALLKÄLLAN, värnar vi om lokal matkultur. Här skapas smaker baserat på lokala rå­varor i kombination med internationella guldkorn. Maten ackompanjeras med noga utvalda viner och en välsorterad bar.

Utbudet av aktiviteter och sevärdheter är stort. Många kan upplevas på egen hand, men vi erbju­der också guidade turer, då säkerhetsrutiner eller handledning är nödvändigt. Oavsett intresse har du en naturlig plats hos oss i Sörbyn.

Sörbyn Turism & Konferens - den naturliga mötesplatsen


By Formsmedjan. Powered by Yago