Hoppa till innehållet
Gör en förfrågan

Att jobba hos oss.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga medarbetare för kommande behov. Skicka gärna CV och utmärkande kvalifikationer per mail till oss.

CV och eventuella frågor adresseras
Kerstin S Andersson, verksamhetsansvarig, info@sorbyn.se 0924-22036.

Sörbyn Turism & Konferens erbjuder upplevelser för konferens- och privatresenärer. Anläggningen ligger på stranden av kallkällsjön Vitträsket, en timme från Luleå och 30 minuter från Boden. Verksamheten innefattar stug- och hotellboende, naturbaserade upplevelser och aktiviteter samt regionalt präglad högklassig mat som serveras i vår väl renommerade restaurang, Kallkällan.

Sörbyn Turism och konferens består i dagsläget av restaurang för upp till 80 personer, boende i stugor och hotell med totalt 48 bäddar, konferenslokaler med varierande storlek och karaktär samt bastu och komplementära anläggningar. Sörbyn Turism & Konferens förfogar över drygt 3000 ha egna jaktmarker samt stora möjligheter till fiske och andra naturbaserade aktiviteter. Vi har ett nära samarbete med andra entreprenörer för att skapa ett komplett erbjudande för kunden.

Verksamheten startade i sin nuvarande form 2010, när hotell- konferens- och restaurangbyggnader uppfördes, och vi går nu in i nästa utvecklingsskede. Det innefattar produktutveckling, investeringar och utveckling av erbjudandet gentemot kund.


By Formsmedjan. Powered by Yago