Hoppa till innehållet

Höstens gastronomiska upplevelser

29 oktober: Kust till kust

Från Nordnorges hisnande natur och svallande hav, till Bottenvikens bräckta vatten och unika växter.

Den 29 oktober dukar vår egen Espen Trældal upp en 6-rätters meny där resan, matfilosofin och råvarorna går just från Kust till kust. Menyn består bland annat av råvaror som skrej, löjrom, kungskrabba och ren.

Espen har rötterna i Tromsö och har bland annat arbetat som operativ chef för Melker Andersson och varit food and beverage manager på Idre Fjäll.

Passa på att boka boende i anslutning!

PRIS: 695 KR/PERSON för 6 rätter.
Vinpaket 425 kr.
Sittningarna tar plats kl 16.30 och 19.30

Anmälan: restaurant@sorbyn.se
Ange:

  • Antal
  • Tid
  • Namn
  • Telefonnummer

OBSERVERA! Om ni INTE mottagit en bekräftelse är bokningen INTE godkänt


By Formsmedjan. Powered by Yago