Hoppa till innehållet

Sörbyns helgpåse

Tillaga en lyxig trerätters meny hemma med vår helgpåse. Välkomponerat – och enkelt att laga.

Menyer, recept och instruktioner är framtagna av våra skickliga kockar här på restaurang Kallkällan. 

Ingredienserna följs åt av tydliga instruktioner. En stor del av innehållet är redan förberett och behöver bara värmas.

Pris: 475 kr/påse (mat för 2 personer).

 

Veckans meny

Förrätt
Skogssvampsoppa med salviafärskostkräm och våra hemgjorda krutonger och shisokrasse.

Huvudrätt
Oxfilé tournedos marinerad i örter, chili och vitlök. Serveras med vår hemgjorda potatisgratäng toppad med Västerbottensost och madeirasås. Kvisttomater, bakad rödlök och smörgåskrasse till garnering.

Dessert
Nybakad smulpaj med blåbär och ripplat lokalproducerad honung från Brobyn. Serveras med vispad vaniljpannacotta, toppas med honungskrasse.

Köp helgpåsen

Anmälan
Senast torsdag 26/11 kl 11.

Upphämtning
Fredag 27/11 kl 16.30-18.00.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago