Hoppa till innehållet
23-25 september 2022

Retreat med Åsa Öhman

Höstens helgretreat hos oss med Åsa Öhman från Kbtkompassen!

Ge dig själv en möjlighet att få en helg bara för dig själv eller kanske tillsammans med någon. Här får du en möjlighet att varva ner, äta god vegetarisk mat, vandra i omgivningarna, sova och vila från vardagens ”borden och måsten”. Du får även en chans att prova på olika tekniker för att minska din stress och förbättra kroppens och hjärnans återhämtning.

 

Innehåll: Den största delen av tiden kommer vi att ägna oss åt praktiska övningar i qigong och mindful yoga. Vi kommer även att gå igenom grundövningar i medveten närvaro (mindfulness) och utforska övningar i MSC som står för mindful selfcompassion, på svenska självmedkänsla. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att delta. Det kommer även att finnas luckor i schemat där du själv bestämmer vad just du behöver. Du kanske behöver sova/vila, promenera i omgivningarna eller ta en kopp te eller kaffe med andra deltagare.

Jag kommer även att erbjuda dig/er coachning/stöd i din fortsatta träning under 4 veckor efter retreaten 1 gång/vecka om du känner att det skulle vara hjälpsamt? Detta ingår såklart i kurskostnaden. Syftet är att du ska få med dig effektiva verktyg som kan hjälpa dig med återhämtning i din vardag.

 

Tider: Start på fredag den 23/9 17.30 för incheckning. Kursen börjar 18.00.  Avslut på söndag 25/9 i samband med att vi äter lunch vid 11.30-12.00

Alla måltider är vegetariska. Vid allergier eller särskilda önskemål meddela oss vid bokning.

Tänk på att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för kursavgiften!

 

Du kommer även att få ett mer detaljerat program en vecka före retreaten där all nödvändig information står. 

För mer information:

Kontakta mig, Åsa Öhman på 070–2659393 eller på mejl: asa@kbtkompassen.se

Åsa Öhman

 

Höstlov hos oss!

Sätt kurs mot Råneälvdal och ta med familjen för tre härliga dagar hos Sörbyn Lodge, med mycket att erbjuda för dig som söker naturnära upplevelser.
KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago