Hoppa till innehållet
27-29 oktober 2023

Retreat fyra årstider med Åsa Öhman

Höstretreat hos oss med Åsa Öhman från KBTkompassen i Boden!

Min intention med helgen är att ge dig en möjlighet att varva ner, äta god vegetarisk mat, vandra i omgivningarna, sova och vila från vardagens ''borden och måsten''. Du får även en chans att prova på olika tekniker för att minska din stress och förbättra kroppens och hjärnans återhämtning. 

 

Innehåll: Retreat 4 årstider börjar med hösttema under hela helgen där mat, aktiviteter och övningar är anpassad till årstiden. Den största delen av tiden kommer vi att ägna oss åt praktiska övningar i qigong och mindful yoga. Vi kommer även att gå igenom grundövningar i medveten närvaro (mindfulness) och utforska övningar i MSC som står för mindful selfcompassion, på svenska - självmedkänsla. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet för att delta. Det kommer även att finnas luckor i schemat där du själv bestämmer vad just du behöver. Du kanske behöver sova/vila, promenera i omgivningarna eller ta en kopp te eller kaffe med andra deltagare.

Jag kommer även att erbjuda dig/er coachning/stöd i din fortsatta träning under fyra veckor efter retreaten en gång/vecka om du känner att det skulle vara hjälpsamt? Detta ingår såklart i kurskostnaden. Syftet är att du ska få med dig effektiva verktyg som kan hjälpa dig med återhämtning i din vardag.

 

Tider: Start på fredag den 27/10 17.30 för incheckning. Kursen börjar 18.00. Avslut på söndag 29/10 i samband med att vi äter lunch vid 11.30-12.00

Alla måltider är vegetariska. Vid allergier eller särskilda önskemål, meddela oss vid bokning.

Tänk på att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för kursavgiften som är 1800 kronor!

Du kommer även att få ett mer detaljerat program en vecka före retreaten där all nödvändig information står. 

 

För mer information:

Kontakta mig, Åsa Öhman på 070–2659393 eller på mejl: asa@kbtkompassen.se

Åsa Öhman

 

Boka nu

Genom att fylla i formuläret nedan anmäler du dig och ditt sällskap. När du anmält dig få du ett bekräftelsemejl för din bokning av oss. Håll utkik, ibland kan det hamna i skräpposten.

Val av boende

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

HR:s avbokningsregler: Vid avbokning 4 v före ankomst – ingen avgift. Vid avbokning 3 v före ankomst - 25 % avgift av beställningens värde. Vid avbokning 2 v före ankomst - 50% avgift av beställningens värde. Vid avbokning 1 v före ankomst - 100 %

Retreat fyra årstider med Åsa Öhman

Välkommen till helgretreat fyra årstider med Åsa Öhman från KBTkompassen i Boden!
KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago