Hoppa till innehållet
16-18 september 2022

Träningshelg med Coach H

Missa inte höstens häftigaste träningsboost tillsammans med Helena Öberg där vi mixar allt från spinning, jogg till funktionell cirkelfys.

Träningspassen fungerar för alla oavsett träningsbakgrund då du anpassar det till din nivå men träningen bjuder upp till den där extra pushen du behöver!

Du kan förvänta dig fartfyllda, varierade träningspass i vacker miljö på och runt Sörbyn Lodge tillsammans med andra deltagare som vill utmana sig själv och ta med sig denna energiboost vidare in i höst och vinter.

Att åka på en träningshelg är en fantastisk investering för kropp och knopp. Vi bjuds på god och vällagad mat, inspirerande träning, nya vänner samt minnen för livet.

Kanske är det denna kickstart du behöver?

 

Om Helena Öberg:

Coach H Helena är född och uppvuxen i Umeå där hon spelat fotboll under flera år. Ett brinnande intresse för lagidrott gjorde att Helena år 2017 utbildade sig till gruppträningsinstruktör inom spinning, cirkelfys, HIIT, Abs/Core, strong mama.

Sedan 2019 driver Helena sitt eget företag "Coach H" med bl.a. Bootcamps, boxning, 1-1, duoträning, familjebootcamps, träningsevent- och helger med mera.

Helenas mål är att sprida rörelseglädje och leverera lekfull, utmanande träning med mycket energi. Mottot är att den bästa träningen är den som blir av och att det alltid är lite roligare att träna tillsammans.

Varmt välkommen att hänga med på en riktig energiboost!

//Coach H

Anmäl dig

Genom att fylla i formuläret nedan anmäler du dig och ditt sällskap. När du anmält dig få du ett bekräftelsemejl för din bokning av oss. Håll utkik, ibland kan det hamna i skräpposten.

Val av boende

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

Avbokningsregler: Vid avbokning 4 v före ankomst – ingen avgift. Vid avbokning 3 v före ankomst - 25 % avgift av beställningens värde. Vid avbokning 2 v före ankomst - 50% avgift av beställningens värde. Vid avbokning 1 v före ankomst - 100 %

Nyårspaket

Välkommen till ett vintrigt Sörbyn Lodge för att fira in det nya året. Boka logi, nyårssupé och vinterbad i Vitträsket till ett förmånligt pris!
KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago