Hoppa till innehållet
Kontakta oss!

Annandagsmiddag på Kallkällan i Sörbyn

26 dec 2018, 18:00-23:00

5-rätters middag - Passa på att ta ledigt en dag från julstöket där hemma och låt oss laga maten. Vi har som tidigare år utländska gäster över jul- och nyår så menyn är inspirerad av de svenska julsmakerna.

RÖKRIMMAD RÖDING ingefära, blomkål, apelsin och hjortron

SMOKED and SALTED ARTIC-CHAR - ginger, cauliflower, orange and cloudberry.

SJAUNAGRAVAD REN med Jansson puré och äpplegelé. 

CURED REIN DEER with potatoe cream and apple jelly.

FLÄSKSIDA från Svedjebrukets Linderögrisar, rödvinsbrässerad, rödkål, äpple, potatis och sky.

PORK from local farm, red wine braised red cabbage, apple and potato

 REN med grönkål, kardemumma, glögg-gelé, sky och torkat lingon.

REINDEER  with green cabbage, cardamom and dried lingonberries.

PEPPARKAKA PARFAIT glöggsirap, maräng och saffran.

GINGERBREAD PARFAIT gluhwein syrup, meringue with saffron.

Pris: 795 SEK/ person.

Anmälan senast 17 december.

Restaurang Kallkällan har fullständiga rättigheter.

Boka bord på telefon 0924 - 220 36 eller anmäl dig i formuläret nedan.

Varmt välkomna!


Anmäl dig

Genom att fylla i formuläret nedan kan du anmäla dig och ett antal extra personer till evenemanget.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.



Fler evenemang

Julens smaker i Sörbyn

2 november - 20 december 2018
Våra välkända julsmaker kommer i år att presenteras och erbjudas som tre-, fem- och sjurätters menyer. Exotiska kryddor ska ge liv och inspiration...

Annandagsmiddag på Kallkällan i Sörbyn

26 december 2018, 18:00-23:00
5-rätters middag - Passa på att ta ledigt en dag från julstöket där hemma och låt oss laga maten. Vi har som tidigare år utländska gäster över jul-...

Nyårssupé med bubbel

31 december 2018, 18:30-00:00
Kom med och välkomna det nya året och avsluta det gamla med oss på Restaurang Kallkällan i Sörbyn. Nyårskvällen till ära gör vi traditionsenligt en...

Fler evenemang