Hoppa till innehållet
Kontakta oss!
Predatorfiske i Norrland - Specialerbjudande

Predatorfiske i Norrland - Specialerbjudande

11-14 okt 2018, 18:00-18:00

Predatorfiske i Norrland 
Välkommen till Sörbyn Lodge en fiskecamp i svenska Lappland.

Program:
Ankomst, transfer från flygplats/JVST till campen guiden gör en kort presentation och går igenom säkerhet, fiskeplatser med mera, därefter middag.

Dag 2. Vi börjar dagen med frukost uppe i restaurangen efter det har vi genomgång av båtarna så alla känner sig bekväma med att hantera dem under de kommande dagarna. Efter det börjar fisket. Vi kommer äta en gemensam lunch ute och en enklare middag serveras på kvällen – det finns möjlighet att köpa öl, whiskey etc.

Dag 3. Fisket fortgår och vi äter en gemensam lunch ute. På kvällen serveras en trerätters middag och vi diskuterar de gångna dagarna.

Dag 4. Frukost serveras i restaurangen och fisket fortgår.  Den här fiskedagen hålls öppen för att kunna anpassas till tåg och flygtider.

Pris/person: 5 985 SEK/p beräknat på att 2 personer delar stuga/båt/guide
(ord. pris 7 028 sek /person).

Priset inkluderar: logi del i stuga 3 nätter med sänglinne och frukost. 2 enklare middagar (varmrätt/sallad/smör & bröd), en 3-rätters middag, båt hyra och bensin (5 liter) 3 dagar och guide 1 dag. Samt fiskekort i Råneälvens norra kortfiskeområde.

Har ni funderingar eller har andra önskemål, tveka inte att kontakta oss!

Välkomna till Sörbyn -  Emanuel Swärd (fiskeguide) 070 819 97 64.


Anmäl dig

Genom att fylla i formuläret nedan kan du anmäla dig och ett antal extra personer till evenemanget.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.Fler evenemang

After Work

26 oktober 2018, 17:00-23:00
Fredagsmys på Restaurang Kallkällan i Sörbyn. Passa på att få en trevlig inledning på helgen. Ta med barn, familj och goda vänner - njut av en god...

Julens smaker i Sörbyn

2 november - 20 december 2018
Våra välkända julsmaker kommer i år att presenteras och erbjudas som tre-, fem- och sjurätters menyer. Exotiska kryddor ska ge liv och inspiration...

Företagsfrukost i Råneälvdal

23 november 2018, 07:30-09:00
Ta möjligheten att utveckla och underhålla ditt nätverk med bygdens företagare. Håll dig uppdaterad om de viktiga händelserna och lyssna till...

Fler evenemang