Hoppa till innehållet

Sörbyns julbord

Stämningsfullt julbord i lantlig miljö med traditionella smaker av vilt, fisk och bär från Norrbotten

Traditionella smaker i Sörbyn

Från 25 november till 17 december serverar vi ett härligt julbord utöver det vanliga!

Våra engagerade kockar har skapat ett välkomponerat julbord av närproducerade råvaror, där de förenat historiskt mathantverk med nytänk och en stor portion kulinarisk kreativitet.

Du och ditt sällskap välkomnas med glöggmys vid brasan. Levande ljus leder er sedan till bords. Framme vid julbordet väljer ni bland godsakerna, allt lagat med omsorg om de norrbottniska smakerna. Här finns allt du vill ha på ett traditionellt julbord och mer därtill.

Boka julbord

Öppna meny (PDF)


Börja gärna med vår rökta sik eller regnbåge och goda, inlagda sill. Följ upp med kallskuret av lokalproducerade och förädlade köttdetaljer, prinskorv, viltköttbullar och ribs med julkryddig glace. Och glöm inte att spara litet plats för efterrätten. Vårt välfyllda dessertbord frestar med flera sorters hembakt, knäckig toscakaka, maffiga brownies och en klassisk ris á la Malta med saftsås.

Hos oss på Sörbyn Lodge tankar du energi för både kropp och själ, tillsammans med kollegor, vänner och familj. Skog och sjö ramar in en matupplevelse utöver det vanliga och har vi tur, visar sig norrskenet som stämningshöjande gäst på vinterhimlen.

Välkommen in i värmen!

KONTAKTA OSS
By Formsmedjan. Powered by Yago