Hoppa till innehållet

Aktiviteter /

Norrskenssafari

Norrsken kan ses från slutet av augusti till slutet av mars då vi har mörka, klara nätter här i norr. Under barmarksperioden är fyrhjulsdriven bil eller till fots ett lämpligt sätt att färdas och uppleva norrskenet.

Under vintern är det guider från CreActive Adventures som möter upp vid receptionen. Och om nödvändigt utrustar vi er med varma kläder för en kväll ute i Råneälvdals och Swedish Laplands skogar.

Ni beger er ut i terrängen med antingen, egen skoter, fyrhjulsdriven bil eller sittande i snöskotersläde. Eller om ni valt snösko-/sparkturen. Längs Råne älvdal finns det många fina vägar och bergstoppar. Kvällstid är det väldigt mörkt, så har du aldrig upplevt skogen i mörker väntar dig en annorlunda upplevelse av skuggor och ljus.

Det finns ingen garanti att vi ser norrsken, då detta är ett naturfenomen som sker sporadiskt. Det vi behöver är en klar kväll och turen på vår sida för att få uppleva detta vackra himlaspel.

Norrskensturer: 
Kör egen skoter, minimum 2 pers, 3 tim - 3 738 SEK/pers
fyrhjulsdriven bil eller åka med i skoterkälke, minimum 2 pers, cirka 4 tim 2 813 SEK/pers.
Snöskotur, minimum 2 pers, cirka 3 tim 1 829 SEK/pers

Skicka förfrågan
+46 924 22 036
booking@sorbyn.se


1829 Kr

Ingår i paket

  • Antal: Minimum 2 personer
  • Mat / Dryck: inkl. Fika och snacks
  • Utrustning: Guide och nödvändig utrustning

Tidsåtgång

se aktivitet

Säsong

Fråga oss.

Övrig information

Inga förkunskaper krävs. Gästerna deltar på egen risk. Reseförsäkring rekommenderas för oförutsedda händelser. 10 000 SEK i självrisk om snöskotern skadas.

By Formsmedjan. Powered by Yago