Hoppa till innehållet
Kontakta mig!

Verksamhetsledare för vår verksamhet på Boden Business Park

Vi söker en verksamhetsledare till vår restaurang-, konferens- och hotellanläggning vid Boden Business Park i Sävast, mitt mellan Luleå och Boden. Som verksamhetsledare ansvarar du för den dagliga driften i restaurang Kallkällan och konferens- och hotellverksamheten innefattande; bemanning, schemaläggning, försäljning och marknadsföring, resultat och alla löpande aktiviteter kring verksamheten. Du ansvarar även för att driva och utveckla verksamheten tillsammans med övriga aktörer på Boden Business Park.

Du är en person som är synlig, engagerad och drivande med en utpräglad känsla för värdskapet till våra gäster. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga in där gäster eller kollegor behöver dig.

Du har god självinsikt och högt driv. Du är lyhörd och lugn med förmåga att skapa och upprätthålla effektivitet och rutiner. Arbetsuppgifterna innebär mycket eget ansvar och ställer därför krav på att du har en egen drivkraft och stort ansvarskännande. Vi söker dig som 

  • Motiveras av att ligga först när det gäller service och kvalitet
  • Är flexibel och lösningsinriktad
  • Förstår att säkra ditt och dina kollegors fokus på unika gästupplevelser
  • Är noggrann, tydlig och resultatinriktad både mot kund och i försäljning
  • Är van att arbeta i högt tempo
  • Har erfarenhet av förbättrings- och förändringsarbete

Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper. Du ska ha dokumenterad yrkeserfarenhet av ledande befattning inom besöksnäringen. med god fingertoppskänsla för kvalitet och service. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider både dag, kväll och helger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Fast månadslön. Sista ansökningsdagen 30 januari 2018.

Frågor och ansökan adresseras Cicci Andersson, cicci@sorbyn.se, 070 399 91 18

Sörbyn Turism & Konferens driver två anläggningar - Boden Business Park med restaurang, konferens och hotellverksamhet,  samt Sörbyn Lodge med konferens, hotell, stugor och restaurang i Sörbyn i Bodens kommun.

Boden Business Park är ett sjudande nav för Bodens kommuns näringslivsutveckling. Här finns 6 rum för olika konferensmöjligheter, 28 hotellrum, ett hundratal anställda i småföretag som har sina kontor i anläggningen. Där även Filmpool Nord hyr sina lokaler för sin studioverksamhet, med ett 50-tal anställda. Restaurangen har ca 120 platser i nyrenoverade lokaler med en separat cafédel. Anläggningen expanderar kraftigt och kommer under våren 2018 påbörja byggnationer av ytterligare företagshotell och utbildningslokaler. . www.kallkallan.se www.bodenbusinesspark.se