Hoppa till innehållet
Kontakta mig!

Restaurang Kallkällan söker kock

Vi växer och behöver ytterligare en kock. Så. Gillar du naturen och naturliga råvaror, har en stor passion för smaker och sätter gästen i absolut centrum. Då är du den vi vill ha!

Vi förstärker och rekryterar ännu en kock till Restaurang Kallkällan.

Tycker du om Norrbotten och vårt skogslandskap. Gillar du att utveckla och samarbeta med flera för att nå uppsatta mål – kom då och jobba med oss!

Vi är ett relativt ungt företag som driver två anläggningar. En turistanläggning med hotell, stugor och restaurang i Sörbyn, 3,5 mil från Boden samt ett konferenscenter i Sävast.

Till Sörbyn kommer gästerna från när och fjärran och vår internationella marknad växer för varje år. Vi kan erbjuda allehanda naturupplevelser som, exempelvis, fiske, vandringar, skoterturer och längdskidåkning.  

I Sävast driver vi restaurang, hotell- och konferensanläggningen på Boden Business Park, Norrbottens nya mötesplats för alla typer av företag och branscher. På BBP är restaurangen hjärtat där vi varje dag tallriksserverar lunch och fixar i ordning konferensgästernas fikapauser och middagar mot beställning.

Intervjuer sker löpande. 

Anställning enligt överenskommelse.

Intresserad?
Kontakta

Cecilia Andersson, verksamhetsledare:
070 399 91 18
cicci@sorbyn.se