Hoppa till innehållet
Kontakta mig!

Köksmästare Restaurang Kallkällan

Vi växer och utvecklar vår organisation. Vi söker därmed en kökschef som ska ansvara för våra restauranger, kreativa matlagning och våra menyer, samt i nära samverkan med våra verksamhetsledare bidra till våra anläggningars fortsatta utveckling. Vi driver två restauranger – vid Boden Business Park i Sävast samt Sörbyn Lodge i Sörbyn.

Du är en person som är synlig, engagerad och drivande med en utpräglad känsla för värdskapet till våra gäster. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga in där gäster eller kollegor behöver dig.

Du har god självinsikt och högt driv. Du är lyhörd och lugn med förmåga att skapa och upprätthålla effektivitet och rutiner. Arbetsuppgifterna innebär mycket eget ansvar och ställer därför krav på att du har en egen drivkraft och stort ansvarskännande. Vi söker dig som 

  • Motiveras av att ligga först när det gäller service och kvalitet
  • Är flexibel och lösningsinriktad
  • Förstår att säkra ditt och dina kollegors fokus på unika gästupplevelser
  • Är noggrann, tydlig och resultatinriktad både mot kund och i försäljning
  • Är van att arbeta i högt tempo
  • Har erfarenhet av förbättrings- och förändringsarbete

Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper. Du ska ha dokumenterad yrkeserfarenhet av ledande befattning inom restaurang eller besöksnäringen. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider både dag, kväll och helger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Fast månadslön. Sista ansökningsdagen 30 januari 2018.

Ansökan kan skickas via e-post till cicci@sorbyn.se

Till Sörbyn Lodge kommer gästerna dels från regionen för konferenser, dels från utlandet och vår internationella marknad växer för varje år. Vi kan erbjuda allehanda naturupplevelser i form av fiske, vandringar, skoterturer, hunspann, jakt och mycket annat.  

I Sävast driver vi restaurang, hotell- och konferensanläggningen på Boden Business Park, Norrbottens nya mötesplats för alla typer av företag och branscher. På BBP är restaurangen hjärtat där vi varje dag tallriksserverar lunch och fixar i ordning konferensgästernas fikapauser och middagar mot beställning. www.kallkallan.se www.bodenbusinesspark.se 

Intervjuer sker löpande. 

Anställning enligt överenskommelse.

Kontakta
Cecilia Andersson, verksamhetsledare:
070 399 91 18
cicci@sorbyn.se