Hoppa till innehållet
Contact me!
Löpar- och Yogahelg

Löpar- och Yogahelg

7-8 okt 2017, 10:00-15:00

Välkommen till en skön och inspirerande helg. Ge dig själv lite egentid, tid för reflektion och nedvarvning. Sörbyn Turism och konferens är den perfekta platsen att varva ned och hitta fokus. Efter löpning och yoga kan det vara skönt med en promenad runt sjön innan du skrubbar dig ren i den vedeldade bastun:).

Tycker du att yoga och löpning låter som motpoler tillvarandra? Det tycker inte vi. De har mer gemensamt än man kan tro. En faktor är enkelheten, du kan träna när det passar dig. Du behöver inga direkta redskap, vilket gör att du kan utföra din träning nästan var som helst. Helt enkelt när andan faller på, vilket gör det hela mer lustfyllt.

En annan likhet är den mentala aspekten. Att yoga liknas vid meditation i rörelse är kanske inte så konstigt, men många använder också löpning som ett sätt att rensa tankarna, och hitta ett inre lugn. Om du idag är en inbiten löpare, ge yogan en chans och du som älskar yogamattan, våga ge dig ut på en tur i löpspåret. Kanske hittar du nya upplevelser som berikar?

Klicka på länken för att läsa mer.

Yogahelg i Sörbyn


Join the event!

Fill out the form below to join a number of people to the event.

* indicates a mandatory field.More events:


Fler evenemang